Kontakt

.

VILL DU SJUNGA MED OSS?

Vi har normalt antagningar vid terminsstart, men du är välkommen att skicka en intresseanmälan via formuläret nedan så hör vi av oss till dig.


Du som vill sjunga med oss är en duktig korist med god notläsningsförmåga och bra gehör. En provsjungning omfattar framförande av en valfri sång, ett notläsningsprov och ensemblesång tillsammans med några av körens ordinarie korister. Dessutom bedöms röstens omfång och klang.

BBKK är en fristående kör, och vår verksamhet bygger på medlemmarnas engagemang. Ambitionsnivån är hög, repertoaren varierad och kören strävar efter kontinuerlig musikalisk utveckling. Vi jobbar mycket med klang och uttryck. Varje korist förväntas ta individuellt ansvar för notinstudering och röstutveckling (vi har ett toppenbra samarbete med en röstcoach!) samt så klart prioritera körens verksamhet. Det finns stora möjligheter att påverka körens inriktning och utveckling genom olika funktionärsuppdrag. Dessutom har vi så otroligt roligt tillsammans! 

BBKK:s ordinarie repetitionstid är måndagar mellan kl. 18.30 och 21.15 i Uppsala Missionskyrka. I samband med konsert kan repetitionerna bli något förlängda. Veckan före konsert har vi ett extrarep, oftast torsdag.

Nyfiken på vad som är på gång i höst? Titta i vårt kalendarium.


Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om kören och vår verksamhet.


Kontakta oss gärna om du är intresserad av att anlita BBKK eller en mindre ensemble ur kören till något evenemang.

VILL DU ATT VI SKA

SJUNGA FÖR DIG?

 
 
 
 
 

Köpvillkor för biljetter

Alla betalningstransaktioner sker direkt mellan köparen och BBKK via Swish eller kort. Köpt biljett återbetalas inte.
Biljettinnehavaren kan dock begära återbetalning om en konsert ställs in. 


GDPR

När du skickar ett meddelande till oss sparar vi de kontaktuppgifter och den information du skickar för att kunna hantera och besvara ditt meddelande. Vi raderar uppgifter och information som inte längre är aktuella.

Vi använder Swish för att hantera vissa betalningar. När du betalar till oss går betalningen via Swish och din bank innan pengarna sätts in på kontot i vår bank. Banken är ansvarig för den behandling av personuppgifter de utför i och med transaktionen och vi är ansvariga för den behandling vi utför efter att ha tagit emot din betalning. Vi behandlar dina personuppgifter för att uppfylla en rättslig förpliktelse i bokföringslagen att spara bokföringsunderlag och i vissa fall även för att kunna uppfylla ett avtal om betalning mellan oss. Vi behandlar ditt namn, telefonnummer och eventuellt meddelande. Betalningsuppgifter måste enligt bokföringslagen sparas i sju år efter räkenskapsårets slut.


Inga av ovanstående personuppgifter används i något annat syfte.